Ось це так! Вуличний торговець їжею отримав зірку Мішлен

Ресторан із зіркою Мішлен – обов’язковий дуже дорогий, химерний заклад з неймовірними блюдами, чи не так? Шеф-кухар Чан Хон Мін з Сінгапуру спростував цей міф: його закусочна Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle стала першим у світі закладом з вуличною їжею, нагородженим почесною зіркою. У своєму наметі він готує і продає локшину, і рис з куркою а ціни дуже доступні і починаються приблизно від 40 гривень.

Чан працює з 16 років – відколи кинув школу і вирішив стати кухарем. Зараз заклад продає близько 150 курок в день і працює до останнього відвідувача, а відвідувачі тим часом вже готові стояти в черзі більше 3 годин.

“Коли я отримав запрошення на церемонію нагородження, я був шалено здивований! Спочатку я навіть подумав, що мене розігрують, адже ніхто не інспектував нашу закусочну”, – говорить чоловік.

Переклад FunME
Фото на превью (C) MICHELIN SINGAPORE / FACEBOOK ,
JENNY_WHEREWEJOY
По матеріалах nextshark.com

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Авторські матеріали Зроби сам Культура Народна творчість Подорожі Психологія
10 особливостей, які зробили Японію однією з найкрутіших країн
10 речей, які міняються, як тільки ви починаєте жити за кордоном
20 простих ідей, як перетворити дачу на райський куток для дітей
Добро Кухня Нісенітниці Наука Ностальгія Сім'я Тварини
Цей пес пробіг 100 км і показав всьому світу, що таке справжня вірність
Ці цуценята – компенсація за усю нісенітницю, що відбувається в житті
20 фотографій, на яких малюки посміхаються уперше в житті
Дизайн Кіно Музика Фотографи Художники
6 фішок з одягом, які допоможуть скинути мінімум 5 років
Китайці побудували автобус майбутнього, під яким можуть їздити машини
Ці хлопці можуть скласти конкуренцію королевам інстаграму
OTTO Trade