Кавуновий сорбет – морозиво з одного інгредієнта

Автори FunME просто обожнюють влітку смакувати кавуни і морозиво. Тому, що у спекотні дні хочеться радувати себе чимось смачним і освіжаючим, а не возитися довго на кухні.

Ми знайшли суперпростий рецепт десерту, який поєднує обидва ласощі, а активних дій знадобиться на 5 хвилин, не більше. Це просто гастрономічне божевілля! Спробуйте і ви.

1. Нарізуємо кавун на шматочки і заморожуємо.

2. Подрібнюємо у блендері. За бажання додаємо трави – наприклад м’яту.

3. Поміщаємо у будь-яку форму і знову заморожуємо.

4. Освіжаючий сорбет готовий!

Фото на превью yuppiechef

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Авторські матеріали Зроби сам Культура Народна творчість Подорожі Психологія
10 особливостей, які зробили Японію однією з найкрутіших країн
10 речей, які міняються, як тільки ви починаєте жити за кордоном
20 простих ідей, як перетворити дачу на райський куток для дітей
Добро Кухня Нісенітниці Наука Ностальгія Сім'я Тварини
20 фотографій, на яких малюки посміхаються уперше в житті
Ці цуценята – компенсація за усю нісенітницю, що відбувається в житті
Цей пес пробіг 100 км і показав всьому світу, що таке справжня вірність
Дизайн Кіно Музика Фотографи Художники
Ці хлопці можуть скласти конкуренцію королевам інстаграму
Як виглядали поп-зірки на початку своєї кар’єри і зараз
9 хитрощів від фотографа, як виглядати ідеально на знімку
OTTO Trade