7 хитрощів для швидкого готування

7 хитрощів для швидкого готування

Готування – це не те зайняття, на яке хочеться витрачати весь свій час. Навпаки, ми прагнемо якомога більше скоротити час перебування біля плити. Тим більше влітку, коли на вулиці така гарна погода і жити на кухні зовсім не хочеться.

Ми в FunME підібрали для вас 7 свіжих порад, які допоможуть витрачати на готування мінімум свого часу.

 

 

1. Найсмачніший спосіб паніровки

Для того, щоб швидко запанірувати куряче філе, знадобиться тільки пакет чіпсів. Не розкриваючи упаковку, треба гарненько пом’яти її, щоб чіпси стали практично “панірувальними сухарями”. Тепер залишається тільки відкрити пакет, закинути туди нарізане шматочками філе (заздалегідь обваляне у збитому яйці) і добре усе це струсити. Цей спосіб позбавляє необхідності додавати спеції і використати спеціальні сухарі.

 

 

2. “Ледачий”, але дуже корисний сніданок

Вівсянка у баночках, або “ледача вівсянка”, – смачна ідея для корисного сніданку. Рецепт дуже простий і готування займає не більше 10 хвилин. З вечора треба закинути у баночку суху вівсянку, молоко або йогурт, улюблені фрукти, збовтати і залишити в холодильнику. На ранок отримаємо абсолютно готовий і корисний продукт.

 

 

3. Три різних блюда на одному деку

Зручний спосіб приготувати три блюда одночасно – спорудити перегородки з фольги на деку. Треба усього лише розділити деко на потрібну кількість частин, викласти все фольгою і скласти “стінки”, що розділяють продукти один від одного. Головне, стежити, щоб полотно було цілісним інакше соки від усіх блюд перемішаються.

 

 

4. Коли яєць треба дійсно багато

Якщо необхідно приготувати 10, 15, 20 яєць за раз, можна розподілити їх у форми для випічки і поставити в духовку на 30 хвилин. Вийде багато цілих, акуратних яєць зварених круто.

 

 

5. Овочеві заготівлі в герметичних контейнерах

Для заощадження часу дуже зручно чистити і різати овочі на салат заздалегідь і класти їх в спеціальні герметичні контейнери. Приміром, нарізана “локшина” з цукіні зможе зберігатися впродовж 3-5 днів, а нарізані морква, цибуля і перець можуть лежати в холодильнику хоч цілий тиждень, якщо правильно їх упакувати.

 

 

6. Салат у банку

Якщо з ранку ми приготуємо салат на вечір, він безнадійно засохне. Але його, як і вівсянку, можна засунути у баночку. На саме дно поміщається заправка до салату, потім шарами викладаються тверді овочі (перець або квасоля), потім зелень. Потім досить прикрити усе це згори паперовим рушником, який вбиратиме вологу, якщо доведеться зберігати салат декілька днів.

 

 

7. Протеїнові батончики без випічки

Дуже простий рецепт і шалено смачний результат. Приготування займе близько 10 хвилин. Треба тільки змішати овес, мигдалеву олію, мед і рисові пластівці, сформувати з цієї суміші батончики і залишити застигати в холодильнику. Вже через пару годин вони будуть готові.

 

 

Фото на превью: Diana Taliun / Shutterstock

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Авторські матеріали Зроби сам Культура Народна творчість Подорожі Психологія
10 особливостей, які зробили Японію однією з найкрутіших країн
10 речей, які міняються, як тільки ви починаєте жити за кордоном
20 простих ідей, як перетворити дачу на райський куток для дітей
Добро Кухня Нісенітниці Наука Ностальгія Сім'я Тварини
Цей пес пробіг 100 км і показав всьому світу, що таке справжня вірність
Ці цуценята – компенсація за усю нісенітницю, що відбувається в житті
20 фотографій, на яких малюки посміхаються уперше в житті
Дизайн Кіно Музика Фотографи Художники
6 фішок з одягом, які допоможуть скинути мінімум 5 років
Китайці побудували автобус майбутнього, під яким можуть їздити машини
Ці хлопці можуть скласти конкуренцію королевам інстаграму
OTTO Trade